Nagy Krisztina mesterkozmetikus - Vagheggi specialista

Nagy Krisztina vagyok, 1998-ban végeztem kozmetikusként Budapesten.

Ahhoz hogy ehhez a pályához közel kerüljek sokat segített, hogy édesanyám és nővérem fodrászként dolgoznak és az iskolám befejezése után, velük egy közös családi vállalkozásban kezdhettem el dolgozni a saját szalonomban, a 18. kerületben ahol jelenleg is tevékenykedem.

1998-2003-ig az Alveola Kft.-nek volt szerencsém dolgozni, mint a Phyris kozmetikumok vezető trénere.
Nagyon sok tapasztalatot szereztem, új szakmai barátságokat kötöttem, és az akkor, fiatal kezdő kozmetikusként hatalmas lehetőség volt, hogy 2000-ben az RTL Klub reggeli műsorában személyesen egy bőrgyógyász szakemberrel rendszeresen szerepelhettem! Hatalmas élmény volt számomra a televízióban való szereplés és a kozmetikus kolléganők oktatása!

2003-tól külföldön is szerettem volna kipróbálni magam és elkerültem a Costa hajós társasághoz kozmetikusként, amihez egy hat hetes angliai kozmetikus iskolának elvégzésére volt szükség. Lehetőségem volt az olasz nyelvet tökéletesíteni és angol nyelvet is gyakorolhattam. A 6 hónap után tértem haza Olaszországból ahol nagyon sok újdonságot tanultam és igazán sok új élményben volt részem!

Mindig is szerettem kipróbálni magam és követni álmaimat a szakmai utamon!
2012-ben ismerkedtem a Vagheggi Olasz kozmetikumokkal és azóta már csak kizárólag Vagheggi anyagokkal dolgozom a Kriszti Szalonban.

Évről évre járok a különböző szakmai tanfolyamokra és Vagheggi eseményekre.
2019-ben megkaptam a Beauty Specialista minősítést, amit a rendszeres szakmai rendezvényeken való részvétel előzött meg.
2020-ban pedig elnyertem a Vagheggi Szakmai Megújulás Nagykövete címet, ami nagy megtiszteltetés számomra.

Várlak szeretettel a Szalonomba ahol személyre szabott kezelésekkel és felfrissülve, kikapcsolódva élvezheted a Vagheggi és Kriszti legfinomabb rituáléit.

Elismeréseim